Home
https://kvvikingvenlo.nl/images/headers/PadXpress_1.jpg

 

Afgelopen weekend stond het bij de Viking bol van de activiteiten, op vrijdagavond begonnen met de Algemene ledenvergadering, Kris is na het aflopen van zijn termijn gestopt en Wim heeft na zes jaar de voorzittershamer overgedragen aan Marjan. Thema van de avond was de Viking deelname aan KiKaRow https://kikarow.nl Deze roeitocht zal op zondag 19 Mei vanuit Maastricht in Venlo aankomen waarbij “varend Venlo” de roeiers zal ontvangen en begeleiden naar de stop in Venlo. Naast de aandacht voor de bestrijding van de gevolgen van kanker is het natuurlijk een mooie gelegenheid om bedrijven, vrienden en bekenden gesponsord in één van onze Canadezen te laten meevaren. 

Op zaterdag gingen de handen uit de mouwen tijdens NL-doet, Vikingers versterkt met leden van de Rotary gingen het clubgebouw en de omgeving op orde maken voor seizoen 2019, er werd geveegd, gepoetst, gemetseld, geharkt, geruimd, gerepareerd en natuurlijk ook gegeten en contacten gelegd. Ieder jaar bij NL doet is er wel een verrassing en dit jaar was dat het bezoek van Picnic die de deelnemers voorzagen van fruit. Één weerbarstig project bleef ongeaangeraakt; het opschonen van de instapsteiger bij de vijver, die was door de wassende Maas verstopt onder een halve meter water, de overige projecten op de lijst werden allen afgevinkt, kortom een succesvolle en leuke dag en vanaf deze plek; Rotary nogmaals bedankt voor jullie grandioze inzet!

Wordt er dan ook nog gevaren? jazeker! op zondag eskimoteren in de Wisselslag. De afvaart was in Fulda; voor Lars en Jarno ervaring op doen, Ivo's ambities lagen hoger maar de goede resulaten van zaterdag werden op zondag helaas niet gehaald, geen podium. Een stukje noordelijker  in Duisburg grepen de poloers met een vierde plaats net naast het podium. Kortom seizoen 2019 is gestart met spannende wedstrijden, leuke nieuwe contatcten, een opgeruimd thuishonk en een nieuwe voorzitter.